Anordna ett födelsedparty

, , Comments Off on Anordna ett födelsedparty

Om någon i familjen fyller år eller någon nära bekant så kanske det hör till att man anordnar ett födelsedagsparty för den personen. Hur festen utformas beror på ålder och intressen. Är det en som fyller exempelvis 30 år så är det en stor skillnad hur festen kommer att se ut jämfört med någon som fyller 8 år.

Pynta lokalen

Oavsett ålder så är ballonger något som lokalen bör pyntas med. Det hör liksom till att det finns ballonger på ett födelsedagskalas oavsett ålder på jubilaren och de som kommer på festen. Hos Ballongkungen så hittar du allt du behöver i ballongväg. Vanliga latexballonger men också folieballonger med olika tryck på. Sifferballonger så man vet hur gammal födelsedagsbarnet blir. Girlanger är också något som behövs för att pynta lokalen till fest. Se till så det blir en festlig dukning även på borden. hitta något tema som kan vara genomgående på hela festen.

Vad bjuder man på?

Tårta är ju en självklarhet på et kalas för någon som fyller år. Men kanske man även vill bjuda på något mer matnyttigt. Då kan Tapas vara något som passar bra. Antingen väljer man catering på detta och man slipper alla förberedelser och det bara är att ställa fram. Väljer man att laga tapas själv så finns det gott om goda recept på nätet för detta. Det går ju också att dela ut olika recept till vänner och bekanta som ska komma på festen och göra ett knytkalas av det hela. Då slipper du själv stå och laga en massa tapas.