Kläder och mode för dig som sportsupporter

, , Kommentarer inaktiverade för Kläder och mode för dig som sportsupporter

Det finns tillfällen där det finns starka klädkoder att förhålla sig till, och tillfällen när det inte gör det. Ett bra exempel på det senare är när du är på ett idrottsevenemang som en hockeymatch. Här finns det dock ändå en del saker att tänka på innan du klär dig och två huvudsakliga filosofier.

Casual klädsel

Att vara casual innebär att man är anonym. Det var en stil som inledningsvis populariserades av huliganer men nu spritt sig i de breda lagren. Här klär man sig i kläder som är dyra men inte sticker ut så mycket. Klädmärken som CP Company och Stone Island är favoriterna, samt tenniströjor från Lacoste och Fred Perry. Kombinera det med ett par blåjeans och ett par vita sneakers så är du hemma.

Full lagklädsel

Motsatsen till att vara casual brukar av de som följer den stilen lite föraktfullt kallas för ”julgran”. Det syftar på folk som klär sig från topp till tå i lagets färger. Låt dock inte de som håller på så hindra dig från att visa vilket lag du håller på. Utan hitta något här som passar dig. Om kläderna dessutom är snygga kan du ha dem även till vardags.