Nätnöjen

, , Kommentarer inaktiverade för Nätnöjen

För den som vill fördriva lite tid och underhålla sig själv finns det massa saker att göra på nätet. Har du total idétorka? Vi hjälper till med lite nöjestips. 

Hitta ny musik

Lyssna på musikGenom att leta igenom dina Facebookvänners spellistor på Spotify kan du hitta nya musik som du inte visste om. Du kanske får en ny favorit och har ännu en sak att dela med kompisen som lyssnar på artisten. Alternativt kan du besöka den största webbkatalogen av musik på lastfm. se. Här får du hjälp att hitta musik lik dina favoritartister. Genom att mata in vilken slags musik du gillar kan webbtjänsten tipsa om andra band som är lika de du gillar.

Spela ett spel

Det finns så många gratisspel på nätet, det spelar nästan ingen roll vart du kollar så kommer du så småningom hamna på en hemsida som erbjuder ett spel. Vissa som är mer avancerade och har bättre grafik kan ofta kosta men det är fortfarande en mycket mindre summa än pengarna du behövt lägg ut för att spela ett tevespel. Andra spel erbjuder nästan alla funktioner i spelet och det enda du behöver betala för är om du vill levla snabbare eller få tillgång till en speciell funktion.

Umgås med vänner

Facebook, Twitter, Instagram och liknande sidor har gjort det lätt att hålla kontakten med alla du känner och personer du kanske vill lära känna men har svårt att komma nära. Dessa sociala medier kan vara en hjälpande hand om du vill lära känna nya vänner eller hålla kontakten med släkt och vänner som flyttat. På Instagram kan man också få inspiration tack vare de fantastiska bilderna som vissa lägger upp. På Facebook finns många tips- och gördetsjälvsidor som också kan inspirera dig att skapa något nytt av något gammalt.