Något passande till sommaren

, , Kommentarer inaktiverade för Något passande till sommaren

Nu känns det i luften att det snart är sommar. Den löftesrika sommaren är inom räckhåll och erbjuder många roliga stunder och kanske några spännande äventyr.

Det första som tankarna går till är sommargarderoben. Funkar den denna sommar också. Även om du inte slaviskt följer några moden så kanske det ändå är aktuellt att uppgradera din garderob innan sommaren är här. 

Ny baddräkt?

Man skulle kunna tro att det inte går att förändra en bikini särskilt mycket. Det är ju inte så mycket tyg att ändra i men hur fel är inte en sådan utsago. Naturligtvis går det trender i baddräktsmodet och till sommaren finns det en retrolook att ta hänsyn till. Bikinibyxan ska till exempel gå ända upp till naveln och inte vara lågt skuren.

Mode på stan

Du tillbringar ju inte all tid på stranden, du rör dig på stan och går och shoppar eller fikar. Då måste du vara klädd på ett annat sätt och det finns gott om tips och trender. Flip-flops på fötterna gäller även i år och på långa klänningar är det häftigt med stora blommiga mönster. Glöm för all del inte den jättestora solhatten.