Hitta ditt intresse

, , Kommentarer inaktiverade för Hitta ditt intresse

Alla är vi olika och har olika intressen. Du kanske ledsnat på något som du har hållit på med länge och är ute efter något nytt att sysselsätta dig med när du är ledig. Det finna massor med saker som man kan pyssla med och vi ger dig ett par bra tips i denna artikel.

Sticka dig något vackert

Stickning är något som alla kan hålla på med. Förr så kanske man bara såg mormor eller farmor sitta med sin stickning. Idag så kan vem som helst lära sig att sticka och få en stunds sysselsättning. Det kan vara rätt avkopplande med att skapa något till sig själ eller andra. Se till att skaffa dig det som behövs för att börja sticka. Stickor, garn och något mönster så kan du vara igång med din stickning.

Börja måla tavlor

Kanske du har någon ådra i dig som gör att du skulle kunna börja måla tavlor. Ett staffli, något att måla på, penslar och färg så kan du börja utforska din konstnärliga kunskaper. Tänk på att allt ligger i betraktarens ögon så måla det du känner för. Det kan så klart vara bra att gå någon form av kurs innan man sätter igång och det finns massor med olika kurser att gå. Akvarell kan både vara roligt och enkelt när man väl börjar.