Bra shower 2014

, , Comments Off on Bra shower 2014

Att gå på en show är ett bra sätt att få in lite flärd i vardagen. Visst kostar det några kronor extra att gå på liveshow jämfört med att sitta kvar i tv-soffan, men upplevelsen går inte ens att jämföra.När du sitter några meter från scenen och ser duktiga underhållare utföra sin akt är det svårt att inte imponeras.

Något för alla

Oavsett vilken underhållning som du tycker allra mest om finns det något för dig. Under 2014 arrangeras liveshower över hela landet där du kan få en helkväll med någon av alla fantastiska föreställningar som sätts upp.En klassisk show är Wallmans Salonger, som vanligtvis håller till i Stockholm. Där får du dig ett rejält knippe traditionell show med glitter, plymer, jazzhänder och hela köret. Att äta och dricka gott till evenemanget är en självklarhet som sätter extra plus på kvällen. Förutom det normala programmet i Stockholm tar Wallmans också ut sin föreställning på turné. Det innebär att även folk ute i landet får ta del av denna sprudlade show.En svensk stjärna som varit med länge i underhållningsbranschen är Jill Johnsson. Tack vare sin medverkan i en krogshow på Hamburger Börs i Stockholm har Jill nu förärats med en egen krogshow i Göteborg, där hon kommer att spela på Rondo under hela hösten. Till skillnad från tidigare evenemang kommer det här att vara Jills helt egen krogshow, så besökaren kan förvänta sig att showen bär hennes karaktäristiska prägel.

Ägd

Om du är mer för talad underhållning är kanske Henrik Schyfferts och Fredrik Lindströms succéshow Ägd något för dig. Där får du dig en dos garanterat underhållande standup serverad. Schyffert och Lindström gjorde tidigare succé med sina skarpa observationer i sin föreställning Ljust & Fräscht, och i Ägd kommer mer humor på samma tema. Först kör de ett antal föreställningar på Rival i Stockholm, för att sedan ta ut showen ut i landet och spela den på orter som Örnsköldsvik, Linköping och Malmö.