Personliga presenter

, , Kommentarer inaktiverade för Personliga presenter

De flesta av oss har nog fått uppleva hur svårt det kan vara att hitta presenter till andra. Det är inte speciellt ofta som folk är så specifika med vad de önskar sig utan säger oftast att vad som helst går bra. Även om de blir nöjda med de flesta presenterna så vill man ju ändå hitta den där perfekta gåvan. Vad ska man då köpa? Ett förslag kan vara personliga presenter.

Graverade eller broderade presenter

Detta är ett säkert kort, det kan till och med fungera hur bra som helst oavsett hur bra man känner mottagaren. Om du ger bort din present i samband med en fest så kan till exempel graverade ölglas bli en hit! De kanske till och med kommer att invigas under kvällens gång? Vill man välja något annat så finns det allt från en broderad morgonrock till mobilskal eller pluntor, alltså näst intill oändliga möjligheter!

Presenter med bildmotiv

Även här finns det mycket att välja på. Det finns allt från kaffemuggar till pussel och pennfodral! Vet du om att mottagaren till exempel tycker om att lägga pussel så går det med fördel att kombinera med ett annat intresse, till exempel bilar. Det finns företag som kan trycka egna motiv på pussel och sedan skicka det hem till dig. Något annat som alltid uppskattas är fototavlor. Här kan du exempelvis välja en gammal bild på dig och din vän med en fin ram. Ska tavlan vara lite större så måste du tänka på att bilden bör vara av högre upplösning så den inte ser suddig ut!