Planering inför ett party

, , Kommentarer inaktiverade för Planering inför ett party

Så det är dags för ett party? Vad roligt, ett party är alltid välkommet och det är nog gästerna som kanske ser mest fram emot att få inbjudan och få komma på festen. Det kräver lite planering inför ett party men det behöver inte bli överdådigt och det gäller att man ser till så att fler blir involverad så kommer det att gå smidigt.partyHär kommer en lista på vad du bör tänka på inför partyt!

  1. Bestäm ett tema och en lokal och skicka ut inbjudningar, det gäller att få ut dessa inbjudningar i god tid så folket har tid att planera in partyt i sina kalendrar. Ju senare de kommer ju svårare kan det vara att bestämma sig. Tidpunkt, vilket tema festen ska ha och var den kommer att vara är bra grejer att ta med i inbjudan. Sista anmälningsdag är också bra att sätta.
  2. Vad man ska bjuda på kan vara bra att bestämma sig för, ska det vara lagad mat, plockmat eller annat. Ska man laga själv eller ska man kosta på en cateringfirma som fixar allt.
  3. Beroende på tema på festen så kan du i förväg handla produkter som passar till just det temat, det kan vara för dukning och dekorationer till lokalen. Se till att beställa hem i god tid så att du kan komplettera om du ser att du skulle behöva något mer.
  4. Musik är en partyhöjare och finns det ekonomi för partyt så kanske ett coverband kan bokas för att spela under en stund på kvällen. Annars så kan man i inbjudan lägga till en allmän Spotifylista där alla gäster kan bidra med sin favoritmusik som spelas upp under kvällen.
  5. Se till att delegera ut uppgifter som du kanske inte behöver hålla i, det kan vara att ordna någon tipsslinga eller någon som kan hjälpa till att blåsa upp ballonger och fixa till i partylokalen. En person ska inte behöva göra allt själv, ju fler som är inblandad desto roligare kan det bli.